#PrayForMH370

#PrayForMH370

Saturday, 22 December 2012

Dah Tua Tapi Perasan Masih Gagah!


Dalam kehangatan nak menghadapi PRU13 yang akan datang, tetiba ada seorang tua yang sepatutnya dinasihatkan berehat sahaja kat umah, tak nak melepaskan takhta dan kemewahan yang dimilikinya semenjak lebih 20 tahun yang lalu.. kalau dulu dia kata sanggup letak jawatan apabila Tun Mahathir undur dari jawatan PM, si munafik tua ni masih meneruskan kegila-kuasaannya untuk memegang kuasa sehingga ke liang kubur! Dah tiada pelapis ulama kah dalam parti mereka ini?

Kononnya kepimpinan negara semenjak lebih 50 tahun ini tidak menekankan prinsip Islam, sedangkan rakyat secara aman masih bersolat di masjid-masjid yang dibina, tiada masalah untuk berpuasa semasa bulan Ramadhan, malah turut diwujudkan Tabung Haji bagi mengurus jemaah haji negara (turut mendapat pujian oleh Arab Saudi!)..masih tidak Islamik kah?

Mari kita baca artikel MyMassa di SINI, mana la tau kot-kot si munafik tua ini tetiba masuk ICU dan mempertimbangkan semula keputusan untuk bertanding?


Tok Kenari: Sedarkah kita, bangsa Melayu mula berpecah semenjak PAS keluar UMNO? Dan bangsa Melayu semakin terancam bila PAS berkawan dgn DAP?

No comments:

Post a Comment

Komen dengan berhemah, masing-masing tanggung ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...