#PrayForMH370

#PrayForMH370

Sunday, 31 March 2013

Waspada Dengan Taktik Jahat Pembangkang!


Taktik terbaru PR yang diterima... 

Kurang seminggu dari hari mengundi, dengan menggunakan nama-nama NGO, PR akan mula masuk ke taman-taman perumahan dan kampong-kampong untuk KONON nak ajar kaum-kaum ibu cara baru mencalit dakwat di jari. 

Ingat, bahawa dakwat akan cuma hilang dalam masa 7 hari. Bila tiba hari mengundi kelak, golongan ini akan dihalang dari mengundi kerana sudah ada kesan dakwat. 

Kalau dibenarkan juga, pihak PR akan kecohkan keadaan di pusat pembuangan undi. Jika mereka kalah, ianya akan digunakan sebagai alasan untuk memberontak dan mempertikaikan keputusan pilihanraya secara besar-besaran hingga tercetus rusuhan untuk jatuhkan kerajaan yang mendapat mandat rakyat secara haram.

HARUS INGAT, PAKATAN RAKYAT TIDAK MENANDATANGANI PIAGAM PILIHANRAYA UNTUK BERIKRAR MENJALANKAN PILIHANRAYA SECARA BERSIH DAN IKUT UNDANG-UNDANG SERTA PERATURAN. 

Mereka akan melakukan apa saja demi mendapat kuasa. Jangan bagi mereka mencalit jari sebelum hari mengundi. Jika ADA, laporkan pada polis dengan segera.

Sebarkan pada semua ketua PDM utk tindakan! Jangan benarkan sesiapa pun mencalit dakwat kepada jari sesiapa pun, melainkan di hari pembuangan undi sahaja!

Kredit to PisauKedah


No comments:

Post a Comment

Komen dengan berhemah, masing-masing tanggung ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...